SKUPINA MOL a MERAXIS predstavujú inovatívnu škálu trvalo udržateľných polypropylénových kompaundov

Skupina MOL, európsky líder v petrochemickom priemysle s viac ako 80-ročnými skúsenosťami, uvádza na trh univerzálne polypropylénové kompaundy obohatené o recyklované polymérne matrice. Cieľom tejto kategórie produktov je prispieť k rozvoju priemyslu ponukou riešení šetrných k životnému prostrediu bez kompromisov v kvalite.

Aby sa naše produkty dostali k zákazníkom v celej Európe, Skupina MOL spolupracuje s popredným distribútorom MERAXIS. Flexibilita a spoľahlivosť tohto partnerstva zaručujú, že naše inovatívne riešenia budú ľahko dostupné pre napĺňanie potrieb našich zákazníkov.

Výberom recyklovaných polypropylénových kompaundov REMOLEN© môžu zákazníci aktívne prispieť k úspore emisií uhlíka, čo je v súlade s ich environmentálnymi cieľmi.

Každá šarža kompaundov REMOLEN© prechádza prísnou kontrolou kvality, aby spĺňala špecifické materiálové požiadavky našich zákazníkov. Kvalita je základom nášho podnikania. Skupina MOL a spoločnosť MERAXIS spolupracujú na zabezpečení spoľahlivej suroviny v záujme stabilnej kvality produktov.

V súlade so Stratégiou 2030+ Skupiny MOL sme na ceste stať sa do roku 2050 čistým nulovým emitentom. Naším cieľom je ponúkať európskemu priemyslu udržateľné riešenia v oblasti kompaundov. Naše produktové portfólio zmesí zahŕňa PP kompaundy na báze homopolymérov a kopolymérov s minerálnymi plnivami, sklenenými vláknami a prírodnými vláknami.

Pre viac informácií alebo v prípade otázok ohľadom našich viacúčelových polypropylénových kompaundov, kontaktujte špecializovaný tím Skupiny MOL (compounds@mol.hu) alebo distribútora MERAXIS AG (info@meraxis-group.com). Pokračujeme v posúvaní hraníc inovácií a dodávame zákazníkom udržateľné riešenia, ktoré napĺňajú meniace sa potreby priemyselných odvetví v celej Európe.

Pridajte sa k nám na našej ceste k udržateľnejšej budúcnosti.