Na výstave K 2016, budú spoločnosti Windsor & FCS vyrábať vstrekovaním číru PP skrinku za použitia výrobku Millad® NX™ 8000 spoločnosti Milliken.

Dodávateľ špeciálnych chemikálií spoločnosť Milliken & Company bude spolupracovať s nemeckou firmou Windsor Technologies, taiwanskou firmou Fu Chun Shin Machinery Co. Ltd. a Skupinou MOL na výstave K 2016 v Düsseldorfe pri predvádzaní schopnosti spracovania a výborných vlastností polypropylénu Skupiny MOL klarifikovaného výrobkom Millad NX 8000 spoločnosti Milliken.

Zachovávajúc vernosť hlavným témam spoločnosti Milliken “Urobiť Polypropylén Čírejším, Lepším a Rýchlejším”, v stánku B11 v Hale 12, Windsor – európsky distribútor vstrekovacích strojov so servohydraulickým pohonom z Fu Chun Shin -- budú produkovať malé, priezračné triediace krabičky.

Tieto škatule vyrobia vo forme spoločnosti Hünersdorff GmbH pracujúcej na FCS 1500 kN lise za použitia výrobku TATREN RM 45 55 CLEAR živicovej akosti spoločnosti MOL. Tento materiál, vyrobený skupinou MOL, obsahuje klarifikačné činidlo Millad NX 8000 spoločnosti Milliken. Výrobcovia používajúci vstrekovacie stroje uprednostňujú Millad NX 8000 pre jeho čírosť a schopnosť spracovania za nízkej teploty.

Skupina MOL, ktorá bude na výstave K v stánku C71 v Hale 8B, hovorí, že jej typ polypropylénu, výrobok TATREN RM 45 55 CLEAR je štatistický kopolymér s vynikajúcou procesnou stabilitou a vysokou fluiditou. Je charakteristická svojou vynikajúcou transparentnosťou a vysokým leskom. Pretože je reaktorovej kvality, má vynikajúce organoleptické vlastnosti ktoré ju robia vhodnou pre náročné upotrebenie kedy prichádza do styku s potravinami.

Prostredníctvom spoločnosti Windsor, spoločnosť FCS ponúka v Európe vstrekovacie stroje v rozpätí od 350 kN až do 40.000 kN s pákovým upínačom ako aj s dvojplatňovým dizajnom. Jej cieľom je dodať dostupný, na mieru prispôsobený, dvoj-platňový stroj s krátkou dodacou lehotou.

© Copyright 2016 Všetky práva vyhradené. Millad je registrovaná ochranná známka spoločnosti Milliken & Company. NX je ochranná známka spoločnosti Milliken & Company. Milliken je registrovaná ochranná známka spoločnosti Milliken & Company.